Copyright © 2017-2018 CRINULUI REZIDENTIAL. Toate drepturile rezervate.
Informatiile, imaginile si desenele cuprinse in prezentul material sunt doar cu scop informativ si nu angajeaza societate noastra. Societate noastra nu poate fi considerata responsabila de orice alterare sau modificare a continutului acestui material de prezentare. Publicarea, utilizarea, reproducerea sau difuzarea chiar si partiala fara acordul nostru este strict interzisa.
CRINULUI REZIDENTIAL
Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 165
(+4)  0732 397 983   |   (+4)  0722 365 592   |   (+4)  0724 645 846
Back
Next
crinuluirezidential@yahoo.com
GALERIE FOTO DETALII ARHITECTURALE "CRINULUI REZIDENTIAL"
CRINULUI REZIDENTIAL - ANSAMBLU IMOBILE DE APARTAMENTE
(Proiect finalizat 2017 extins 2018)


Ansamblu rezidential compus din doua imobile cu regim de inaltime P+3E (Parter + 3 Etaje) cuprinzand 110 apartamente dezvoltat pe o suprafata alocata de 3200 mp.

Locatie: Zona rezidentiala Militari - Rosu, Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 165

Ansamblul CRINULUI REZIDENTIAL este situat în Bucuresti, zona Militari - Rosu, Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 165 - (cu intrare din Bulevardul UVERTURII) si se adreseaza persoanelor care îsi doresc o casa noua cu un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate, apartamentele fiind luminoase, spatioase, avand bucatarie clasica cu usa si dotari complete (centrala proprie, ferestre termopan, usa metalica, obiecte sanitare, faianta, gresie, parchet, etc.).

Ansamblul rezidential CRINULUI reuneste într-un mod armonios luxul cu utilul la un pret de achizitie accesibil. Imobilele nastre au un regim de inaltime format din P+3E (parter + 3 etaje) - cladirile respectand toate normele de constructie in vigoare atat din punct de vedere seismic cat si din punct de vedere al izolarii termice.

 
*** In cadrul ansamblului CRINULUI REZIDENTIAL, NU SE VOR PERCEP TAXE DE MENTENANTA ULTERIOARE, toate facilitatile si utilitatile fiind individuale.
Situat intr-un areal linistit in vecinatatea padurii ROSU si in proximitatea Centrului Comercial Militari, ansamblul  beneficiaza de acces in imediata apropiere la mijloacele de transport in comun catre liniile RATB 406, Maxi Taxi si statia de mertou PACI precum si diverse centre comerciale (Auchan, Metro, Praktiker, etc.). Proximitatile sunt reprezentate de cladiri civilizate avand un regim de inaltime decent intr-un cadru dominat de natura in plina dezvoltare urbana. 

Suprafata generoasa alocata construirii acestor imobile 3200 mp. completeaza un cadru natural aerisit ce desavarseste aspectul si confortul oferit. Ansamblul CRINULUI este format din 2 imobile de apartamente insumand 110 unitati locative formate din garsoniere si apartamente de 2 camere precum si 4 spatii comerciale la parter.

Apartamentele se predau la cheie: gresie, faianta, parchet, usi de interior, radiatoare, usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare si sunt echipate cu centrala termica in condensatie.

Imobilul beneficiaza de salubritate, canalizare, gaz, internet, precum si de toate facilitatile urbane implicite.

*** Va invitam sa parcurgeti cu atentie toate ofertele noastre de pret si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau vizionare.